مطالعه جدیدی انجام شده است که نشان می دهد اگر دنیا می خواهد به انتشارات جهانی صفر برسد باید سالانه یک تا دو تریلیون دلار خرج کند. پول زیادی است. کدام شرکتها یا دولتها حاضر به چنین ولخرجیهایی خواهند شد؟
زیست آنلاین: بریتیش پترولیوم (BP) پیش بینی می کند که نفت با برق پاک جایگزین خواهد شد، زیرا ممکن است هرگز تقاضای آن بعد از همه گیری بیماری کووید 19 بهبود نیابد.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با تاکید بر کاهش ده درصدی انرژی مصرفی فضاهای تحت مدیریت شهرداری تهران تا پایان برنامه سوم شهر، از احداث و توسعه نیروگاههای خورشیدی در اماکن عمومی پایتخت خبر داد.
در سال های اخیر نگرش دنیا نسبت به تجدیدپذیرها تغییر کرده و این انرژی در مدار توسعه قرار گرفته است و توانسته بازار خوبی را نصیب خود کند، در این بین ایران نیز به این مهم توجه داشته و برنامه های متعددی را برای گسترش انرژی پاک در دستور کار دارد.
زیست آنلاین: مقامات لهستان گفتند این کشور قصد دارد روند عدم استفاده از زغال سنگ و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و سرمایه گذاری بر روی آنها را سرعت ببخشد تا هم با تغییرات اقلیمی مقابله کند و هم منبع انرژی مطمئن و پایداری داشته باشد.
جدای از موضوع آلاینده بودن سوختهای فسیلی، بخش قابل توجهی از چشم انداز آینده صنعت انرژی در جهان حول محور انرژیهای پاک میگردد و در این بین بسیاری از شرکتهای نفتی تلاش میکنند از این قافله باز نمانند. البته سؤال اینجاست که آیا میزان سرمایهگذاریها کافی بوده است یا خیر.
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: ۶۰ درصد مجموع انرژی برق کشور به وسیله نیروگاههای بخش خصوصی تامین میشود و حمایت گسترده وزارت نیز از فعالان این حوزه همچنان ادامه دارد.
امارات یکی از کشورهای پیشرو در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر است. تلاش امارات برای افزایش سهم انرژیهای تجدیدپذیر در سبد انرژی این کشور بارها مورد توجه آژانس بینالمللی انرژی و بقیه سازمانهای درگیر با انرژیهای تجدیدپذیر و تغییرات اقلیمی قرار گرفته است.
زیست آنلاین: پنل های خورشیدی نقش مهمی در مبارزه با تغییرات آب و هوایی دارند. آنها همچنین قطعات پیچیده ای از فناوری هستند که در پایان عمرشان به ورق های بزرگ زباله های الکترونیکی تبدیل می شوند و در حال حاضر، اکثر کشورها برنامه ای برای مدیریت آن ندارند.
مدیرکل دفتر پتانسیلسنجی و ارزیابی منابع انرژیهای تجدیدپذیر، در حال حاضر 5 قرارداد نزدیک به بهرهبرداری در حوزه استانهای خراسان و سیستان و بلوچستان به منظور توسعه نیروگاههای بادی در دستور کار قرار دارد و تا پایان امسال این نیروگاهها نیز به شبکه برق کشور متصل خواهند شد.
زیست آنلاین: چین بزرگترین تولید کننده گازهای گلخانه ای در جهان است و بیشتر از هر کشور دیگری در جهان در حال ساخت نیروگاه می باشد که باعث می شود کربن زدایی، به منظور جلوگیری از تغییرات آب و هوایی بسیار با اهمیت باشد.
میزان برق تولید شده از منابع انرژی های تجدید پذیر در تیرماه به رقم ۵۰۳۵ میلیون کیلووات ساعت رسید که این میزان موجب کاهش تلفات ۶۵ مگاوات برق و جذب سرمایه گذاری غیر دولتی ۱۴۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال شد.
به دنبال ادامه شیوع پاندمی کرونا و کاهش قیمت نفت به دلیل کاهش مصرف نفت، سرمایه گذاران سرمایه های خود را به سوی انرژی های پاک و تکنولوژی های سبز کشانده اند. گلد من ساچ از 16 تریلیون دلار فرصت سرمایه گذاری سبز تا سال 2030 خبر داده است.